reklam

Samsung S7'nin özellikleri

Yazar Youtube 3 Ocak 2016 Pazar 0 yorum

S6 Edge ve S6 Edge Plus modelleri ile büyük beğeni toplayan Samsung, bu başarısını devam ettirmeyi amaçlıyor. Yılın en çok beklenen akıllı telefonlarından olan Samsung Galaxy S7 Edge Plus'ın teknik özellikleri şimdiden ortaya çıkmaya başladı.Peki Samsung Galaxy S7 ne zaman çıkacak? Galaxy S7 teknik özellikleri ve satış fiyatları ne olacak?

Dış basında yer alan haberlere göre Samsung Galaxy S7'nin 2016 Mart ayında çıkacağı belirtildi.Dünyada teknoloji devlerinden biri olan Samsung'un Android telefonlarda amiral gemisi olan Galaxy S serisinin son halkası olacak olan Galaxy S7’nin beklenen özellikleri açıklanmaya başlandı. Türkiye'de merakla beklenen telefonun özellikleri şimdiden herkesi etkisi altına aldı.


USB-C GİRİŞİ SAMSUNG'A GELİYOR
Son dönemlerin en büyük teknoloji trendlerinin arasında USB-C girişi geliyor. İlk adımı Google ve Apple’ın attığı USB-C serisi Samsung Galaxy S7 ailesinde de yer alacak. Bu giriş sayesinde Samsung Galaxy S7 modelleri daha hızlı şarj olacak ve daha hızlı veri aktarımı sağlayacak. Ancak USB-C ile kullanıcıları şarj kablosu sıkıntısı da bekliyor. Samsung Galaxy S7 ailesi ile şu anda en çok kullanılan micro USB girişinin sonu da yaklaşmış olacak.Galaxy S7 de USB-C özelliğine sahip ilk telefonlardan biri olabilir. Bu giriş sayesinde kablolu bağlantılar tek bir noktadan kontrol edilebilecek. Samsung modellerinin en büyük özellikleri arasında hafıza kapasitesini arttırabilmesi bulunuyor. Ancak bu özellik Samsung Galaxy S6 modelleriyle rafa kalkmıştı. Şimdi ise Samsung Galaxy S7 ile geri dönüyor. Yeni akıllı telefondan sızdırılan ilk bilgilere göre MicroSD girişi Samsung Galaxy S7’de yer alacak. Bu da kullanıcıların artık GB kapasitesine göre Samsung Galaxy S serisi tercih etmeyeceği anlamına geliyor.



















S7 4 FARKLI MODELLE GELİYOR
Samsung Galaxy S7 modelleri bu kez 4 farklı modelle kullanıcılara sunulacak. Bu modellerin ikisi kavisli ekranlı Samsung Galaxy S7 Edge serisi, diğeri ise normal ekranlı Samsung Galaxy S7. İki farklı küçük ve büyük ekran seçeneklerine sahip olacak. İlk paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy S7 Plus ve Samsung Galaxy S7 Edge Plus 6 inç ekrana sahip olacak. Diğer modeller Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge 5.2 inçlik ekranla satışta olacak.



















ANDROİD SİSTEMİ "MARSMALLOW"
Samsung Galaxy S7 modelleri Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çalışacak. Bu işletim sistemine ise 4 GB RAM, 8 çekirdekli işlemciler eşlik edecek. Kablosuz şarj özelliği Samsung Galaxy S7 modellerinde yer almaya devam etmesi beklenirken, parmak izi okuma sensörü ise yine Samsung’un yeni akıllı telefonlarında olacak.












GALAXY S7 KAMERA

Kamera Galaxy S6’nın F/1.9 diyafram açıklığına sahip 16MP’lik kamerası etkileyici görünüyor. 4K Ultra HD video kaydı gerçekleştiren kamera aynı zaman Optik Görüntü Sabitleme teknolojisine sahip. Galaxy S7’de kullanılacak kamera Sony tarafından gelişmelere bağlı. Samsung akıllı telefonlarda genellikle Sony üretimi sensörler kullanıyor. Galaxy Note 5’te yer alacak sensör büyük olasılıkla Galaxy S7’nin de kamerasını oluşturacak.


3D TOUCH SAMSUNG'A GELECEK Mİ?

Belirtilenlere göre Galaxy S7 Apple'ın 3D Touch teknolojisine benzer bir basın algılama teknolojisiyle gelecek. Böylece ekrana yapılan baskı düzeyine bağlı olarak menüler aktif hale gelecek veya oyunlarda da bu basınç sistemi kullanılabilecek.


GALAXY S7 EKRAN

UHD ve esnek ekran Samsung’un geçtiğimiz günlerde düzenlenen Analist Günü etkinliklerinde yayınlanan bir slayt, Güney Koreli firmanın bu yıl Ultra HD ekrana geçiş yapacağını göstermişti. Eğer bir eksilik olmazsa Galaxy Note 5’te Ultra-HD (3840 × 2160 piksel) çözünürlüklü Super AMOLED ekran göreceğiz. Bu ekran çözünürlüğü Galaxy S7’de de yer alacaktır. Galaxy S7’de ayrıca esnek ekran kullanımı gündemde. Samsung’un ileri ekran teknolojisi ve son günlerde bu yöndeki çalışmaları artırması Galaxy S7’de esnek ekran kullanılacağı ihtimalini güçlendirmektedir.

samsung s7, samsung, samsung galaxy, samsung s7 özellikleri, samsung s7 ne zaman çıkacak, samsung 3d touch, samsung electronics, samsung yeni telefon, android, android 6.0, Android 6.0 Marshmallow, micro sd, teknoloji

Hiç yorum yok: